Beste Naz Süllü Kimdir? Nereli, Ne İş Yapar?

0

Genç yetenekler pek çok zaman dikkatleri üzerine çeker. Günümüzdeki genç yetenekler trendlerinde Beste Naz Süllü isimli genç kadında yer alıyor. Bu yüzden de sıklıkla Beste Naz Süllü kimdir? Sorusunu merak pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. Beste Naz Süllü 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Beste Naz Süllü; İzmir şehrinde doğmuştur.

Eğitim hayatının lise dönemine 2005 yılında İzmir Atatürk Lisesinde başlamıştır. Yine aynı liseden 2008 yılında başarılı olarak mezun olmuştur. 2008 yılında Doğuş Üniversitesi; İngilizce ekonomi ve finans bölümü % 100 burslu olarak kazandı. Aynı bölümden yine başarı ile 2013 yılında mezun olmuştur. Peki, finans dünyası açısından Beste Naz Süllü nasıl bir karakterdir? İşte detaylar!

Finans Dünyasında Beste Naz Süllü Kimdir?

Üniversite eğitiminde teknik analiz kuralları ile ilgili bitirme tezini yazdı. Üniversite eğitimi sonrasında hemen 2013 yılında Özyeğin Üniversitesinde master alanına başladı. Master alanını finans mühendisliği ve risk yönetimi ile ilgili olarak 2015 yılında tamamladı. Ardından farklı finans şirketleri ile birlikte çalışmaya devam etti. Bu noktada Beste Naz Süllü’nün kariyer de çokça merak edilmektedir.

Kariyerinde Beste Naz Süllü Nasıl Tanınır?

Akademik kariyer hayatına Beste Naz Süllü üniversiteden mezun olduğu yıl 2013’te başladı. 2013 ile 2017 yılları arasında araştırma analisti görevinde bulundu. 2017 yılında ise görevinde yükseldi ve araştırma müdür yardımcısı olarak kariyerine devam etti. Özellikle finans dünyasının tanınan simaları arasında yer alan Beste Naz Süllü, etkili bir kariyere de sahiptir.

Çeşitli Türk ekonomisine dair makale ürünleri üretti. Özelliklede master dönemini bitirdikten sonra finans şirketleri Beste Naz Süllü nasıl tanınır? Sorusu ile pek çok şirketin aranan yüzü haline geldi. Günümüzde pek çok başarılı insanların yer aldığı Tedx adlı programda da konuşmalarda bulundu. 

Günümüzde oldukça trend haline gelen kripto para çeşidi için borsa dünyasında sayılı isimler arasında Beste Naz Süllü bulunur. Finans dünyasında herkesin merak ettiği Beste Naz Süllü kimdir? Finans dünyası için özelliklede kripto para borsası hakkındaki düşüncelerini kendi kurduğu gencfinans.com sitesinde paylaşır. Finans dünyasına dair paylaşımlarını bu siteden gerçekleştirir. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.